leveringsikon Bestil nu, så sender vi din ordre mandag

Bodylab

Bodylab Preworkout Elderflower (200g)

kr. 189,00

Opnå det maksimale ud af din træning med Bodylab Preworkout i smagen af hyldeblomst. Denne 200g pakke er fri for tilsat sukker og indeholder en kraftfuld blanding af L-citrullin, beta-alanin, L-glutamin, L-carnitin og koffein, som alle er udvalgt for at optimere din præstation.

På lager

Se information om ingredienser & næringsforhold her

Varenummer (SKU): 5357 Kategori:

EAN: 5711657021823

Relaterede produkter

Beskrivelse

Bodylab Preworkout 200g Elderflower

Forbered dig på at tage din træning til nye højder med Bodylab Preworkout Elderflower. I hver 200g pose finder du en nøje sammensat formel uden tilsat sukker, som er designet til at give dig den energi og udholdenhed, du har brug for under din træning. Denne preworkout indeholder en optimal blanding af ingredienser som L-citrullin og beta-alanin, der er kendt for at forbedre blodgennemstrømning og reducere muskeltræthed. L-glutamin understøtter hurtigere restitution, mens L-carnitin hjælper med at omdanne fedt til energi, og koffein skærper dit fokus.

Den forfriskende smag af hyldeblomst gør denne preworkout til en nydelse at indtage før træning, og den er både udviklet og laboratorietestet i Danmark, hvilket sikrer højeste kvalitet og renhed. Dens premium kvalitetsingredienser er udvalgt for at sikre, at du får mest muligt ud af din træningsindsats, hver gang.

Det er nemt at blande op og indtage 30 minutter før din træning, så du kan føle dig sikker på, at din krop er klar til at yde sit bedste. Uanset om du er bodybuilder, løber, cyklist eller bare generelt fitnessentusiast, så er Bodylab Preworkout Elderflower det ideelle supplement til at kickstarte din præstation og hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 gram

L-Citrulline (mg):1200 mg
Beta-alanin (mg):1000 mg
L-Arginin (mg):600 mg
L-Taurine (mg):600 mg
L-Glutamine (mg):300 mg
Choline bitartrate (mg):200 mg
L-Carnitine-L-Tartrate (mg):100 mg
Koffein (mg):100 mg
L-Tyrosin (mg):50 mg
Piperine (mg):0.5 mg
Vitamin B6 (mg):0.2 mg
Biotin (ug):7.8 ug