Viser alle 6 resultater

State Energy Drik

Optimér din performance med State energidrikke fra Proteingiganten. Hos Proteingiganten tilbyder vi alle State Energy varianter til en skarp pris. Vi er hele Danmarks leverandør af State. Køber du State Energy hos os, er du sikret alle de populære varianter til markedets bedste priser.

Hvad er State Energy?

State er udviklet i samarbejde med eliteatleter og eksperter indenfor sundhed. State Energy er kombinationen af energi og en utroligt frisk smagende drik som kommer med flere lækre smage såsom ananas, passionsfrugt og lime. State har taget stort udgangspunkt i at have fokus på en bedre energidrik end de andre store energidrikke på markedet ved simpelthen at have energi indholdet, men ikke de syntetiske smage.

Hos Proteingiganten kan du købe alle de populære State Energy, vi tilbyder på varianter med sukker såvel som varianter uden sukker:

 • State Pineapple
 • State Lime/Orange
 • State Passionfruit
 • State Pineapple Zero
 • State Lime/Orange Zero
 • State Tropical Zero

State Energy indhold og fordele:

Koffein

 • Forbedrer performance og opkvikker hjernen.
 • Synergisk effekt med L-Theanin fra grøn te.

B-vitamin

 • Bidrager til normal mental ydeevne.
 • Reducerer træthed og udmattelse.

Taurin

 • Taurin kan udsætte muskeludmattelse, hvilket kan have en klar fordel under blandt andet sportsudøvelse og træning.

Elektrolytter

 • 400 mg natrium. Elektrolytter har flere fordele for kroppen, blandt andet sørger de for at sikre en bedre væskebalance i hele kroppen. Derudover bidrager de til at pH-balancen bliver så optimal som overhovedet muligt, så dine organer og kredsløb fungerer mest optimalt muligt.

Kan State Energy forbedre din træning?

State kan bidrage på den måde at drikken giver et boost som kan være med til at øge energiniveauet, så performancen varer længere. Hvis du i forvejen træner og anvender den klassiske energidrik som er tilgængelig i mange fitnesscentre, kan du med fordel prøve at erstatte de klassiske energidrikke med State.

Hvis du derimod i forvejen har valgt at fravælge energidrikke grundet syntetiske smag, er der nu med State en stor chance der er kommet noget på markedet som passer til dig som gerne vil have en frisk drik som også smager utroligt godt.

Ofte stillede spørgsmål om State

1. Er State Energidrik sikker for alle aldersgrupper?

Som udgangspunkt er State for alle voksne uanset anvendelsesmål, da State ligesom andre energidrikke bliver brugt i mange forskellige situationer. Dette kunne bl.a. være ved oplevelse af træthed. Derudover bruges State af mange til blot at erstatte dagens sædvanlige kop kaffe.

Det er dog vigtigt at understrege at drikken indeholder koffein, hvilket betyder at der er nogle målgrupper, hvortil den ikke bør indtages bl.a. børn og unge under 18 år. Dette skyldes at kroppen stadig er i gang med at udvikle sig, hvorved kroppen er meget modtagelig overfor koffein.

2. Er State Energy sundt?

State appellerer til et kundesegment som vægter sundhed i en højere grad end ved det typiske kundesegment til energidrikke. State indeholder koffein og er udviklet til at skabe en længere vedvarende energi til forbrugeren. Der er lagt stor vægt på hvordan drikken kan adskille sig fra de traditionelle energidrikke.

Derfor indeholder State bl.a. Grøn Te, som skal være med til at adskille fra flere af de konkurrerende energidrikke. Derudover har drikken et langt større fokus på hvordan produktet reelt smager. State Energy har for alvor differentieret sig ved at tilbyde et energiboost, men på samme tid at have en frisk smag af for eksempel ananas og passionsfrugt.

Det er dog stadig vigtigt at understrege at det er en koffein og taurin indeholdt drik, hvilket betyder at det er et produkt som skal indtages med måde, for at udnytte produktet på en så sund måde som muligt.